Furgon bérlés házhoz jön!

BÉRELJ FURGONT ÉS SOFŐRT EGY TELEFONHÍVÁSSAL !

Sofőrrel kaució nélkül!

‼️Áraink‼️

Csak annyit számolunk, amennyit dolgozunk!‼️

Teherautó: 3 500 Ft / óra
Sofőr díja: 3 500 Ft /óra 
Rakodó személyzet: 4 000 Ft / óra / fő
Plusz elhasznált üzemanyag.

Nincs kilométer és kiállási díj.‼️

Furgon Bérlés Sofőrrel Házhoz Jön 0-24 h

Ajánlatkérésért non-stop hívhat: +36-70-605-0251


Amennyiben nem áll módjában kauciót fizetni, úgy javasoljuk a sofőr szolgáltatásunk igénybevételét.
Az általunk megbízott sofőr vezetheti csak a teherautót, aki természetesen igény szerint a kért címre kiáll a kisteherautóval. A sofőrt minimum 2 órás időtartamra lehet igénybe venni. Furgon bérlés: 16.000 forint/nap, plusz sofőr díja 3.500 forint óránként, plusz elhasznált üzemanyag. Minden autónkon van országos éves autópálya matrica, melyet a bérleti díj tartalmaz.
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák. A sofőrszolgáltatás időtartamát, a teherautó bérléshez hasonlóan a telephely (Szada) elhagyásától a telephelyre való visszaérkezésig számítjuk. A két órás időtartamon felül órás intervallumokban számolunk.

A sofőr kérésre tanácsot ad az áru optimális elrendezését tekintve, de fontos tudni, hogy nem vesz részt a pakolásban. Kérésre pakoló kollégákat tudunk biztosítani akik a pakolást végzik 4000 Ft/ óra /Fő díjért (ehhez előzetes egyeztetés szükséges foglaláskor) A sofőr mellett két pakoló fér el az autóban. Bérlőink körében is igen népszerű ez a szolgáltatás, hiszen így nem kell kauciót fizetni, a sofőr vigyáz a bérelt teherautóra a bérlő helyett, kényelmes, hiszen nem kell a vezetésre koncentrálni, magánszemély esetén nem kell pl. szabadságot kivenni. Vállalati ügyfelünk esetében ki sem kell mozdulni az irodából, és akár egy kolléga kapacitása is felszabadulhat, aki ennél bizonyára többe kerül.

Furgon Bérlése Sofőrrel Házhoz Jön 0-24h
  • Ezt elsősorban azoknak ajánljuk, akik egy szobából vagy egy kisebb lakásból szeretnének költözni,  Magyarországon belül,  például vidékről Budapestre vagy fordítva.
    Kisebb- nagyobb bútorvásárlás után sokkal kényelmesebb, rugalmasabb és mindenképp olcsóbb megoldásban gondolkoznak, mint azt a bútoráruházak (IKEA, KIKA, JYSK, MÖMAX, MÖBELIX, stb.) házhoz-szállítási rendszerei lehetővé teszik.
  • Több háztartási gép házhoz-szállításához keresnek autót.
  • A lakásfelújításhoz vagy építkezéshez szükséges nagyobb mennyiségű alapanyagokat, kellékeket szeretnének szállíttatni a barkácsáruházakból (például OBI, Praktiker, Bauhaus), fa- vagy Tüzép telepekről.
  • Ha egy vagy több nagyobb dolgot kell elszállítanod, de azok nem férnek be egy személyautóba.

Szervezz egy napra több dolgot és spórolj még többet!

  • ha a költözést és a bútorvásárlást egy napra szervezed.
  • ha egyszerre több áruházból szeretnéd elhozni a megvásárolt dolgokat, akkor legyen egy saját sofőröd egész napra.
  • ha több helyről költöznétek egy lakásba.
  • 8 órán keresztül rendelkezésedre bocsájtunk egy tapasztalt sofőr és egy autót. Egész nap oda visz Téged és egy segítődet Magyarországon belül, akár vidékről Budapestre vagy fordítva, ahová csak szeretnéd.

Fiat Ducato MAXI

Gyártó: Fiat

Modell: Ducato MAXI
Gyártási idő: 2005
Kategória: Egyterű
Kivitel: Magas építésű zárt
Ajtók száma: 4
Szállítható személyek száma: 3

Méretek és tömeg
Saját tömeg: 2020 kg
Össztömeg: 3500 kg
Hossz: 5599 mm
Szélesség: 2024 mm
Magasság: 2505 mm
Tengelytáv: 3700 mm
Raktér hossza: 3360 mm 
Raktér szélessége: 1808 mm
Raktér magassága: 1881 mm
Dobtávolság: 1388 mm
Gumiméret elöl: 215/75 R 16
Gumiméret hátul: 215/75 R 16


Bérleti díjak
A teherautó bérlés díja 300 km/nap futásra limitált, az ezen felüli futás esetén 60 forint / km kerül felszámításra! A teherautó bérlés díjai az üzemanyag költséget nem tartalmazzák. A teherautó bérlés díja minden esetben előre fizetendő (a hetinél a heti, a havinál a havi bérleti díjat). ÁFÁ-s számla igényét a foglaláskor jelezze. Minden autónkon van országos éves autópálya matrica, amelyet nem kell külön kifizetni, a bérleti díj tartalmaz.
Átlagfogyasztása 10.00 liter/100km, városban 13.00 liter/100km fogyasztással kell számolni, országúton pedig 13.00 litert fogyaszt 100km-enként.

Napi bérleti díj
Egységesen: 16.000 forint/nap, plusz sofőr díja 3.500 forint óránként ,plusz elhasznált üzemanyag.
Fenti áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

BÉRELJ FURGONT ÉS SOFŐRT EGY TELEFONHÍVÁSSAL!
2111 Szada
Ajánlatkérésért non-stop hívhat: +36-70-605-0251