Autóklíma tisztítás házhoz jön!

AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS AKCIÓ!

Az ózonos eljárás az egyetlen fertőtlenítő eljárás, amely a klíma és szellőzőrendszer minden pontján kiváltja a fertőtlenítő és szagtalanító hatását azzal, hogy az ózon könnyen eljut a klíma, – és szellőzőrendszer legeldugottabb részeire is. 99,9%-os hatékonysággal pusztítja el a klímarendszerben megtelepedett penészgombákat és baktériumokat. A hagyományos klímafertőtlenítésnél jóval hatékonyabb, jelentősen egyszerűbb és gyorsabb eljárás.


Emellett az ózonos eljárás elpusztítja az autó utasterében lévő szagokat okozó molekulákat, ezzel teljesen és véglegesen megszünteti a kárpitokban, szőnyegekben és a szellőző rendszerben lévő kellemetlen szagokat. (Pl. cigaretta, kifolyt üzemanyag, dohosság, állatok okozta szagok vagy az elhanyagolt klíma szaga).
FONTOS TÉNY hogy az ózonos kezelés nem hagy hátra semmilyen káros vegyületet, ezért kisgyermeket szállító járművek esetében kifejezetten ajánlott ezt a fertőtlenítő eljárást választani!

Belsőtér, szellőző-, és klímarendszer fertőtlenítésse 8000 Ft helyett most bevezető akciós áron 7000 ft-ért , ingyenes kiszállással Gödöllő, Szada, Veresegyház, Mogyoród , Szentjakab, Csomád, Erdőkertes, Isaszeg, Őrbottyán területén.

A fenti településeken kívül:+300 ft /km Telephelytől számolva oda-vissza út , az ár egy személygépkocsi kezelésére érvényes, az eljárás mindösszesen 15-30 percet vessz igénybe, utána olyan érzése lesz, mintha egy új autóban ülne.

Telefon: 06-70-605-0251

Nyitva: H-P 09-18 óráig, ezen felül ügyeleti idő 0-24!


Áraink

Autó beltér tisztítása 15 perces (autóklíma tisztítás) 6000 Ft/alkalom
Autó beltér tisztítása 30 perces (erős szagok mentesítése + autóklíma tisztítás)  7000 Ft/alkalom
Lakókocsi, busz, hajó, furgon, beltér ózonos tisztítása 60 perces, 30 négyzetméterig ( erős szagok mentesítésa + autókíma, klíma tisztítás) 10000 Ft/alkalom

Cégeknek 10 autó felett kiszállással flottakedvezményt biztosítunk!

INGYENES KISZÁLLÁS: GÖDÖLLŐ, SZADA, VERESEGYHÁZ, MOGYORÓD, ISASZEG, SZENTJAKAB, CSOMÁD, ERDŐKERTES, ŐRBOTTYÁN

A fenti települések kivételével kiszállási díj: 300 Ft/km a telephelytől (Szada) számítva oda-vissza.

Munkaidő: Hétfő-Péntek 09:00-18 óráig (ezen felül ügyeletet teljesítünk)

24 ÓRÁS ÜGYELET

ügyeleti időben + 5000 Ft-ot számolunk fel autónként